OM Mig

Jeg er 50 år, gift og har 2 børn, bor i udkanten af Aars..

I mere end 35 år har jeg beskæftiget mig med rådgivning og salg af møbler af enhver art, almindelige som ergonomiske.

Gennem årene har min store lidenskab til kampsport, især taekwondo, været en stor del af mit liv, det var der igennem jeg begyndte, at interessere mig for og bruge massage, netop fordi, at strækøvelser og opvarmning for ikke at få skader ved, at varme musklerne op både før og efter træning.

I 2010 sprang jeg så endelig ud og blev Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, hvilket jeg har arbejdet med siden, i 2017 hvor jeg fik et samarbejde med RaskRask.dk , hvilket jeg har kørt freelance for siden.

Nu vil jeg tilbyde Nordjylland, men først og fremmest Aars og omegn, mobil massage i eget hjem, for at tilbyde folk afslapning, velvære og lidt selv forkælelse. Jeg fornemmer, kunden bedst slapper af i vante og egne omgivelser, hvilket gør det til den bedste behandling.

Jeg går op i mit job og føler, at når jeg masserer, er jeg i et med kunden, alt hvad der sker og bliver sagt under behandlingen, bliver der, da jeg er underlagt tavshedspligt.

Jeg har valgt at kombinere begge jobs, derfor kan jeg tilbyde “skæve” tider i forhold til mine kollegaer..

Behandlingerne sker kun efter nærmere aftale og jeg har ikke bestemte åbningstider, jeg vil prøve at leve op til, når I har brug for mig, så vil jeg være der for jer, næsten 24-7, fra spisetid og frem.

Skriv eller sms til mig, så finder vi en tid der passer jer…

johnnysmobilemassage@icloud.com

29 62 54 31

eller booking på Face Book

aars massage